Praktisch advies voor KMO's

Praktisch advies aansluitend bij uw behoeften

Het is algemeen aanvaard dat uw positie als directeur / eigenaar van een KMO vaak moeilijk en eenzaam is.

U weet als geen ander dat het opbouwen en laten groeien van uw onderneming een grote uitdaging is. Mogelijk beschikt u daarbij niet over een uitgebreid managementteam met specifieke kennis en ervaring om strategische beslissingen te nemen. En u komt steeds tijd tekort.. 

Dan kan ik u helpen door een klankbord te zijn en u met algemene en gespecialiseerde managementervaring praktisch te ondersteunen door samen  belangrijke en interessante opportuniteiten te identificeren,  toekomstplannen te bespreken en problemen en zorgen op te lossen.

 

Aantoonbaar jarenlange ervaring op senior management niveau

Sinds 2010 ben ik Accredited Associate of the Institute for Independent Business (IIB).

Meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende managementfuncties op senior niveau ligt aan de basis van mijn kwalificatie als Accredited Associate.

Deze accreditatie verzekert u dat ik ervaren ben om met u over zaken te praten die er toe doen. En u te ondersteunen met ‘praktisch advies dat werkt TM

Dat doe ik onafhankelijk van the Institute for Independent Business.

Wel heb ik als Accredited Associate toegang tot een uitgebreid netwerk van geaccrediteerde en getrainde specialisten die net als ik het IIB Business Support Programme™ aanbieden. Daarvoor ondertekende ik ook de Code of Ethics.

 

Benut mijn kennis en ervaring voor uw onderneming

Bekijk de managementdiensten waarmee ik u kan helpen  »

Of neem contact met me op, dan maken we een kennismakingsafspraak.

 

Meer weten over the Institue for Independent Business? Bekijk het IIB Consultancy Business Development Programme™ dat ik volgde om geaccrediteerd te worden.

Staf_Foto2

Staf_Foto7

Staf_Foto1